Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта Глобал» почала доставляти з інтернет-магазинів Чехії

1 хв читання

«Нова пошта Глобал» запустила нову країну для онлайн-шопінгу – Чехію, йдеться в повідомленні компанії. Це вже девʼята країна, з якої українці можуть купувати потрібні товари безпосередньо в чеських онлайн-магазинах, у яких немає прямої доставки в Україну.

Ключові факти

  • Замовити товари можна через сервіс NP Shopping, а термін доставки складе від восьми робочих днів. Доставку можна замовити на адресу, до будь-якого відділення або поштомата «Нової пошти» в Україні.
  • Наприклад, наразі Starlink у Чехії можна придбати від 14 300 грн, а вартість доставки товару вагою 8,5 кг в Україну складатиме від 1900 грн. Ціна доставки залежить від ваги посилки.
  • Вартість доставки можна розрахувати самостійно за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping (Інструкція для замовлення Starlink).
  • Також українцям доступні замовлення з найпопулярніших чеських інтернет-магазинів, зокрема Koulier, Globalmoto, ZARA, Rockino, Patro, 4home тощо.

Контекст

Для замовлень товарів українцям уже доступні онлайн-магазини з девʼяти країн: США, Італії, Туреччини, Великої Британії, Німеччини, Польщі, Франції, Іспанії та Чехії.

«Нова пошта Глобал» розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не лише в Україні, а й за кордоном. Компанія виконує регулярні авіарейси до США, Європи, Китаю та за 9 місяців 2022 року доставила 3,2 млн міжнародних відправлень.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні