Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта Глобал» почала доставляти з інтернет-магазинів Чехії

«Нова пошта Глобал» запустила нову країну для онлайн-шопінгу – Чехію, йдеться в повідомленні компанії. Це вже девʼята країна, з якої українці можуть купувати потрібні товари безпосередньо в чеських онлайн-магазинах, у яких немає прямої доставки в Україну.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Замовити товари можна через сервіс NP Shopping, а термін доставки складе від восьми робочих днів. Доставку можна замовити на адресу, до будь-якого відділення або поштомата «Нової пошти» в Україні.
  • Наприклад, наразі Starlink у Чехії можна придбати від 14 300 грн, а вартість доставки товару вагою 8,5 кг в Україну складатиме від 1900 грн. Ціна доставки залежить від ваги посилки.
  • Вартість доставки можна розрахувати самостійно за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping (Інструкція для замовлення Starlink).
  • Також українцям доступні замовлення з найпопулярніших чеських інтернет-магазинів, зокрема Koulier, Globalmoto, ZARA, Rockino, Patro, 4home тощо.

Контекст

Для замовлень товарів українцям уже доступні онлайн-магазини з девʼяти країн: США, Італії, Туреччини, Великої Британії, Німеччини, Польщі, Франції, Іспанії та Чехії.

«Нова пошта Глобал» розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не лише в Україні, а й за кордоном. Компанія виконує регулярні авіарейси до США, Європи, Китаю та за 9 місяців 2022 року доставила 3,2 млн міжнародних відправлень.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні