Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відкрила чергові два відділення у Польщі

«Нова пошта» відкрила ще два відділення у Польщі – у Гданську та Вроцлаві, повідомила пресслужба компанії. У відділеннях працюють українці, які можуть обслуговувати як українською, так і польською мовами.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • У Вроцлаві відділення «Нової пошти» відкрилося по вулиці Тшебницька, 50/1А, 50-231, цифрова адреса 1/50. У Гданську – по вулиці Ракочего, 30, 80-171, цифрова адреса 1/80. 
  • У відділеннях Nova Post доступні послуги пакування, відправлення в Україну та отримання посилок із України до 30 кг. Термін доставки складає від пʼяти днів. 

Контекст

Перше закордонне відділення «Нової пошти» відкрилося у Варшаві 7 жовтня. Загалом компанія відкрила вже 10 відділень Nova Post у цій країні – у Варшаві, Кракові, Жешуві, Познані, Гданську та Вроцлаві. До кінця року «Нова пошта» планує відкрити ще сім поштових відділень у Польщі.

Вихід на польський ринок – перший етап глобальної експансії, яку задумали власники «Нової пошти» Вʼячеслав Климов та Володимир Поперешнюк. До повномасштабного вторгнення компанія фокусувалася на розвитку в Україні, де зайняла панівне становище.

У 2021 році українці відправили через «Нову пошту» 372 млн посилок (+14%) – у кілька разів більше, ніж через державну «Укрпошту». Компанія займає 65% ринку посилок, «Укрпошта» – до 25%, Meest – до 3%.

Виторг НП за 2021 рік зріс більш як на 20% порівняно з 2020 роком. НП його завершила з доходом 16,9 млрд грн і чистим прибутком 991 млн грн. Дохід основного конкурента, «Укрпошти, – 9,2 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні