Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відкрила перше відділення та запустила кур’єрську доставку в Словаччині

Відкриття першого відділення «Нової пошти» у Словаччині

Відкриття першого відділення «Нової пошти» у Словаччині

Nova Post запустила перше відділення та власну кур’єрську доставку в Братиславі, повідомила пресслужба компанії. Словаччина стала шостою країною ЄС, де запрацювала українська компанія.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Перше відділення Nova Post у Словаччині працюватиме щоденно за адресою: Dunajská 7495/14, 82108. З нього можна буде відправити чи отримати з України документи та посилки вагою до 100 кг. 
  • Компанія інвестувала у вихід на ринок Словаччини понад €100 000 та планує продовжувати розвивати мережу, зазначив Олександр Лисовець, CEO Nova Post Europe. 
  • Nova Post буде доставляти посилки у партнерські поштомати по всій країні, додав він. 
  • Також компанія пропонує курʼєрська доставку на будь-яку адресу по всій Словаччині. Вартість доставки посилки до 30 кг зі Словаччини в Україну коливається від 12€ до 35€, важчої – по €1,2 за кожен кг. Посилка йтиме в Україну від п’яти діб. 

Контекст

Nova Post вже відкрила 62 відділення у Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині та Молдові. 

Упродовж осені 2023-го компанія також планує відкрити відділення у Латвії та Естонії. 

Загалом протягом року НП планує інвестувати у закордонні відділення понад €10 млн і вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків.

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок із України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

Упродовж 2022-го виторг компанії зріс на 13,6% – до 23,7 млрд грн. А в першому півріччі 2023 року чистий прибуток «Нової пошти» зріс майже впʼятеро – до 2,4 млрд грн, дохід – майже на 84%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні