Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» восени відкриє відділення у Латвії та Естонії

Компанія «Нова пошта» протягом осені відкриє свої перші відділення у Латвії та Естонії, йдеться у пресрелізі НП. Уже у вересні поштовий оператор стартує з адресною доставкою в цих країнах. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти: 

  • Відкриття першого відділення Nova Post у Латвії очікується у жовтні, в Естонії – у листопаді, йдеться у повідомленні. 
  • Із середини вересня клієнти зможуть замовляти кур’єра НП у будь-яке місто Латвії та Естонії, щоб отримувати документи й посилки до 30 кг з України або відправляти в Україну. 
  • «Це саме ті логістичні сервіси, якими мешканці цих країн користуються найчастіше», – повідомила Світлана Книжка, CEO Nova Post у Литві, Латвії та Естонії.
  • Курʼєрська служба працюватиме у будні з 8-00 до 17-00. Терміни доставки – від 5 днів.
  • Це буде вже сьома та восьма країни Європи, у яких працюватиме Nova Post: після Польщі, Литви, Молдови, Німеччини, Чехії й Румунії.

Контекст

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок із України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

У 2023 році компанія планує вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків. 

Упродовж 2022-го виторг компанії зріс на 13,6% – до 23,7 млрд грн.

У червні компанія відкрила свої перше відділення в Чехії та Румунії. Перше відділення Nova Post у Німеччині розпочало роботу у Берліні 30 червня.  

Упродовж року компанія планує інвестувати у закордонні відділення понад €10 млн. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні