Категорія
Новини
Дата

«Нова Пошта» відновила доставку із закордонних інтернет-магазинів

Українці знову можуть замовляти товари в закордонних інтернет-магазинах, у яких немає прямої доставки в Україну. Сервіс NP Shopping відновив роботу, йдеться в повідомленні «Нова Пошта Глобал».

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Через NP Shopping можна отримувати замовлення із закордонних інтернет-магазинів на свою адресу в будь-якому працюючому відділенні або поштоматі «Нової Пошти».
  • Наразі відновлено доставку замовлень із будь-яких інтернет-магазинів США, Німеччини, Франції, Іспанії, Великої Британії, Польщі, Туреччини та Італії. Компанія планує найближчим часом запустити доставку з Китаю.
  • Вартість доставки не змінилася та залежить від маси посилки: чим вона більша, тим нижча вартість доставки. 

Контекст

З початком російського вторгнення обсяги перевезень через «Нову Пошту» знизились у 20 разів. До війни компанія доставляла щодня 1 млн відправлень, із них 70% – онлайн-замовлення з магазинів. За перший тиждень війни клієнти відправляли в середньому 50 000 посилок на день.

На четвертому тижні війни з’явилася позитивна динаміка – почала зростати кількість онлайн-замовлень в Україні.

На сьогодні працює 4300 відділень «Нової Пошти», 7600 поштоматів та доступна курʼєрська доставка у 6200 населених пунктів України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні