Категорія
Новини
Дата

Окупанти пошкодили 349 об’єктів теплопостачання. Чотири ТЕЦ і три ТЕС зруйновано – Мінрегіон

Через обстріли окупантів в Україні було уражено уражено 349 об’єктів критичної інфраструктури у сфері теплопостачання, зокрема 11 ТЕЦ, чотири з яких зруйновано. Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов на засіданні штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду 2022/23 років.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

- За даними Мінрегіону, на 22 вересня внаслідок збройної агресії РФ на території України загалом уражено 349 об’єктів критичної інфраструктури у сфері теплопостачання: 335 котелень (332 пошкоджено та 13 зруйновано), 11 ТЕЦ (сім пошкоджено і чотири зруйновано) та три ТЕС. 

- Держава фінансує роботи з відновлення Охтирської, Чернігівської ТЕЦ та системи централізованого теплопостачання у Кременчуці, повідомив Чернишов.

- За його словами, підготовка до опалювального сезону триває, наразі стан готовності – 88%. Чернишов закликав до 6 жовтня завершити підготовку на 100%.

Контекст

16 вересня премʼєр-міністр Денис Шмигаль заявляв про більш як 80% готовності до зими. «Накопичено значні ресурси вугілля, триває закачування газу до сховищ», – сказав Шмигаль. За його словами, влада формує домовленості з партнерами про додаткові постачання газу, виділила 1,4 млрд грн на підготовку до екстрених ситуацій, закуплено майже 1500 мобільних генераторів, десятки резервних котлів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні