Категорія
Новини
Дата

Окупанти влучили в обʼєкт критичної інфраструктури на Вінниччині та поцілили в пʼятиповерхівку в Миколаєві

Російські окупанти вночі обстріляли Вінницьку область, поцілили в обʼєкт критичної інфраструктури. У Миколаєві – влучили в житловий квартал, відомо про п'ятьох загиблих. Дніпропетровщину ворог обстрілював із «Градів».

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «11 листопада почалося з тривоги. Знову є влучення в один з об’єктів критичної інфраструктури Вінницької області», – повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов. За його словами, жертв немає, на місці влучання працюють рятувальні служби.
  • Також ракета окупантів під час обстрілу поцілила в житловий квартал Миколаєва. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що двоє людей загинули (оновлено – пʼять загиблих). «Тварюки у відповідь нашим ЗСУ відповіли ракетним ударом по житловій пʼятиповерхівці», – написав Кім.
Ворожа ракета поцілила у житловий будинок в Миколаєві

Наслідки обстрілу житлового будинку в Миколаєві. Фото: Віталій Кім

  • Також ворог вночі обстріляв Нікопольський район у Дніпропетровській області, випустивши по ньому сумарно понад 50 снарядів із «Градів» та важкої артилерії, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. Пошкоджене житло, жертв немає.

Контекст

У середу командувач обʼєднаного угруповання військ у вторгненні Росії в Україну Сергій Суровікін доповів міністру оборони РФ Сергію Шойгу про необхідність виведення військ з правого берега Дніпра, відповідно, залишити Херсон. Маневр має бути здійснено найближчим часом.

За попередню добу українські війська взяли під контроль 12 населених пунктів біля Херсона, повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Загалом з 1 жовтня внаслідок просування військ відвоювали 41 населений пункт. 

З 1 жовтня просування військ на Херсонському напрямку в глибину оборони противника складає до 36,5 км, загальна площа відвойованої території сягає до 1381 кв км, відновлено контроль над 41 населеним пунктом.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні