Категорія
Новини
Дата

«OLX Україна» не планує скорочення команди слідом за глобальною компанією

Компанія «OLX Україна» не скорочуватиме працівників слідом за глобальною компанією. Про це пише AIN.UA із посиланням на коментар українського офісу. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • В «OLX Україна» зазначили, що українське представництво не було учасником цього процесу. 
  • «Наша операційна діяльність залишається без змін. Зі свого боку ми, навпаки, стараємось розвиватися, зростати та зберігати робочі місця», – йдеться у коментарі українського офісу.

Контекст

На початку цього року глобальна компанія прийняла стратегічне рішення вийти з бізнесу OLX Autos. Відтоді у компанії шукають потенційних покупців або інвесторів.

У середині червня OLX Group повідомила, що скоротить понад 800 працівників.

Власник «OLX Україна» – інвестиційна компанія Prosus NV (Нідерланди). Вона є підрозділом південноафриканського медіахолдингу Naspers. В Україні діяльність компанії представлена сайтом оголошень OLX. За три квартали 2021 року виторг OLX в Україні становив понад 1,1 млрд грн, за даними SPARK-Interfax. Річний товарообіг при цьому становить понад $1 млрд.

До повномасштабного вторгнення РФ в українському офісі працювало 330 осіб.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні