Категорія
Новини
Дата

Під ракетні обстріли потрапили пʼять залізничних станцій у центрі та на заході України. Є загиблі та поранені

Вранці, 25 квітня, ворог завдав ракетного удару по пʼяти залізничних станціях у центрі та на заході України, повідомив у телеграмі голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Російські війська продовжують системно руйнувати залізничну інфраструктуру, написав Камишін. Через пошкодження тягових підстанцій, відсутня напруга у контактній мережі на ділянках Шепетівка-Козятин, Жмеринка-Козятин, Козятин-Фастів.
  • Всього затримувались 19 пасажирських поїздів. 18 дальнього слідування та один Інтерсіті+.
  • На 11:00 Інтерсіті+ та більша частина із поїздів дальнього слідування вже поїхала, повідомив голова УЗ.
  • Доповнено. Унаслідок ракетного обстрілу, завданого російськими окупантами в понеділок уранці по містах Жмеринка та Козятин, загинули пʼятеро осіб, іще 18 дістали поранень, повідомила пресслужба Вінницької облпрокуратури.

Контекст

Ракетні удари підтвердили місцеві органи влади. Вінницька міськрада повідомила про кілька вибухів. Також обстрілів зазнала Львівщина, повідомив керівник місцевої військової адміністрації Максим Козицький. У двох населених пунктах у Золочівському районі пожежі. Про ракетні обстріли залізничної інфраструктури повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні