Категорія
Новини
Дата

Південний ГЗК відвантажує залізорудний концентрат у Європу залізницею, поставки до Азії призупинені через заблоковане море

1 хв читання

Вироблений залізорудний концентрат Південний ГЗК відвантажує залізницею до Європи. Тим часом відправлення товарної продукції до Азії та Північної Африки призупинено. Проблема повʼязана з блокадою Чорного моря військовим флотом Росії. Про це компанія повідомила на своєму сайті.

Ключові факти:

  • Комбінат повністю виконує план березня з випуску залізорудного концентрату, повідомляє компанія. Виробничі потужності підприємства забезпечені електроенергією, паливно-мастильними та витратними матеріалами.
  • Стабільно працює рудоуправління Південного комбінату. 16 березня в карʼєрі провели контрольований масовий вибух – перший з початку війни. Обсяг підготовленої до екскавації гірничої маси становить 350 000 кубічних метрів.
  • Вироблений залізорудний концентрат Південний ГЗК відвантажує залізницею до Європи. Тим часом відправлення товарної продукції до Азії та Північної Африки призупинено. Проблема повʼязана з блокадою Чорного моря військовим флотом Росії.

Контекст:

Наприкінці лютого на Південному комбінаті утворився дефіцит пального, куль для млинів, фільтрувальної тканини. Складнощі виникли через порушення логістики з Києва, Харкова та Маріуполя. Наразі постачання необхідних для виробництва товарно-матеріальних цінностей поступово відновлюється. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні