Категорія
Новини
Дата

ПриватБанк запустив доставку карток до шести країн Європи через «Нову пошту». Потенціал до кінця року – 70 000 штук

1 хв читання

Державний ПриватБанк дозволив клієнтам перевипустити діючу платіжну картку чи відкрити нову цифрову картку в Приват24 та отримати «фізичну» картку через «Нову пошту» у шести країнах Європи, повідомяє пресслужба фінустанови.

Ключові факти

  • За словами члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, замовлення карток з доставкою за кордон вже доступно у Приват24. 
  • Отримати картку ПриватБанку можна у відділеннях або через кур’єра Nova Post у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії та Румунії. 
  • «З урахуванням строків дії карток до кінця року прогнозуємо потенціал понад 70 000», – повідомили Forbes у банку.
  • До кінця січня 2024 року доставка карток ПриватБанку клієнтам, що перебувають за кордоном, буде безкоштовною.
  • Від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток, що дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки.

Контекст

У серпні ПриватБанк запустив нову послугу для бізнес-клієнтів «Досьє ділової репутації». У додатку «Приват24 для бізнесу» тепер можна більше дізнатися про своїх партнерів по бізнесу, оцінити та звести фінансові ризики співпраці з контрагентами до мінімуму.

На початку вересня співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що «мобільний банк» запускає міжнародну доставку фізичних карток mono у понад 180 країн. Для замовлення послуги потрібно оновити додаток і вибрати в меню «оформлення фізичної картки».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні