Категорія
Новини
Дата

ПриватБанк запустив доставку карток до шести країн Європи через «Нову пошту». Потенціал до кінця року – 70 000 штук

Державний ПриватБанк дозволив клієнтам перевипустити діючу платіжну картку чи відкрити нову цифрову картку в Приват24 та отримати «фізичну» картку через «Нову пошту» у шести країнах Європи, повідомяє пресслужба фінустанови.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За словами члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, замовлення карток з доставкою за кордон вже доступно у Приват24. 
  • Отримати картку ПриватБанку можна у відділеннях або через кур’єра Nova Post у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії та Румунії. 
  • «З урахуванням строків дії карток до кінця року прогнозуємо потенціал понад 70 000», – повідомили Forbes у банку.
  • До кінця січня 2024 року доставка карток ПриватБанку клієнтам, що перебувають за кордоном, буде безкоштовною.
  • Від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток, що дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки.

Контекст

У серпні ПриватБанк запустив нову послугу для бізнес-клієнтів «Досьє ділової репутації». У додатку «Приват24 для бізнесу» тепер можна більше дізнатися про своїх партнерів по бізнесу, оцінити та звести фінансові ризики співпраці з контрагентами до мінімуму.

На початку вересня співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що «мобільний банк» запускає міжнародну доставку фізичних карток mono у понад 180 країн. Для замовлення послуги потрібно оновити додаток і вибрати в меню «оформлення фізичної картки».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні