Категорія
Новини
Дата

П'ять міжнародних систем скасували плату за переказ коштів в Україну

Міжнародні системи Western Union, MoneyGram, Ria Money Transfer, INTEL EXPRESS та TransferGo скасували плату за перекази в Україну, повідомила пресслужба регулятора.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти:

  • Компанія Ria активувала свою глобальну мережу збору пожертв для організації Save the Children для допомоги українським дітям, які постраждали від війни в Україні та їхнім сімʼям.
  • Через міжнародну систему переказу коштів INTELEXPRESS можна зробити миттєві та безоплатні перекази на спецрахунки для збору коштів для підтримки української армії та гуманітарної допомоги українцям.

Контекст:

Наразі глобальна платіжна мережа Euronet, яка має розгалужену систему банкоматів у світі, скасувала плату за свої послуги для громадян України.

Польська система миттєвих платежів Blik створила спеціальну сторінку для збору коштів для допомоги ЗСУ. Кошти надходитимуть на рахунок НБУ, відкритий у держбанку Польщі Bank Gospodarstwa Krajowego.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні