Категорія
Новини
Дата

Верховна Рада призначила Рустема Умєрова головою Фонду держмайна

1 хв читання

Верховна Рада затвердила народного депутата від фракції «Голос» Рустема Умєрова на посаду голови Фонду державного майна. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Ключові факти

  • За призначення проголосували 282 народних депутати. Після обрання Умєров склав повноваження народного депутата України.
  • 6 серпня фракція «Слуга народу» представила Умєрова як кандидата на посаду голови Фонду державного майна. Умєров був присутній на засіданні фракції, де презентував своє бачення роботи на посаді і відповів на запитання народних депутатів.

Контекст

7 лютого Верховна Рада з другої спроби звільнила Дмитра Сенниченка з посади голови ФДМ. Він сам раніше написав заяву про відставку.

За даними порталу «Чесно», Рустем Умєров у 2019 році був обраний народним депутатом ВР девʼятого скликання від партії «Голос» номером 18 у списку як безпартійний. Член однойменної фракції.

Секретар Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та АР Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин. Делегат Курултаю кримськотатарського народу, радник лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, був його помічником-консультантом.

Умєров – член української делегації на переговорах з Росією.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні