Категорія
Новини
Дата

Верховна Рада призначила Рустема Умєрова головою Фонду держмайна

Верховна Рада затвердила народного депутата від фракції «Голос» Рустема Умєрова на посаду голови Фонду державного майна. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За призначення проголосували 282 народних депутати. Після обрання Умєров склав повноваження народного депутата України.
  • 6 серпня фракція «Слуга народу» представила Умєрова як кандидата на посаду голови Фонду державного майна. Умєров був присутній на засіданні фракції, де презентував своє бачення роботи на посаді і відповів на запитання народних депутатів.

Контекст

7 лютого Верховна Рада з другої спроби звільнила Дмитра Сенниченка з посади голови ФДМ. Він сам раніше написав заяву про відставку.

За даними порталу «Чесно», Рустем Умєров у 2019 році був обраний народним депутатом ВР девʼятого скликання від партії «Голос» номером 18 у списку як безпартійний. Член однойменної фракції.

Секретар Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та АР Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин. Делегат Курултаю кримськотатарського народу, радник лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, був його помічником-консультантом.

Умєров – член української делегації на переговорах з Росією.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні