Категорія
Новини
Дата

РНБО зобовʼязала всі інформаційні канали транслювати спільний телемарафон. Зеленський ввів рішення у дію

Рада нацбезпеки і оборони зобовʼязала всі загальнонаціональні інформаційні канали транслювати телемарафон єдиних новин. Президент Володимир Зеленський підписав указ про введення рішення у дію, повідомляє Офіс президента.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • В умовах воєнного стану реалізація єдиної інформаційної політики є пріоритетним питанням нацбезпеки, йдеться у рішенні.
  • Всі загальнонаціональні телеканали об’єднані на платформі стратегічної комунікації, якою визначено цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини#UАразом».
  • На час воєнного стану оператор багатоканальної телемережі компанія «Зеонбуд» працюватиме в складі Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Контекст

Гібридний характер агресії, який здійснюється Росією в інформаційній сфері, несе загрозу державному суверенітетові та територіальній цілісності України.

18 березня Рада нацбезпеки і оборони України ухвалила рішення про загальнонаціональний марафон. Рішення пояснюють поширенням Росією дезінформації про повномасштабну агресію проти України.

Раніше Зеленський підписав закон про заборону виготовлення та розповсюдження інформаційної продукції, спрямованої на пропагування дій РФ.

Закон забороняє пресі, ТБ та радіо виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройну агресію РФ проти України у 2014 році, зокрема шляхом подання збройної агресії РФ проти України як «внутрішнього конфлікту», «громадянського конфлікту», «громадянської війни», заперечення тимчасової окупації частини території України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні