Категорія
Новини
Дата

Росія атакувала Україну ракетами й «шахедами». На Одещині є руйнування агропідприємств, загинула людина

У ніч на 6 вересня росіяни завдали удару по Україні ракетами повітряного та наземного базування, а також ударними дронами, повідомили Повітряні сили ЗСУ. ППО працювала в Києві та області. В Ізмаїльському районі Одещини є руйнування агропідприємств, загинула людина.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Усі ворожі цілі, які рухалися в напрямку столиці, були знищені силами та засобами ППО. Попередньо у Києві без жертв і руйнувань, заявив начальник КМВА Сергій Попко.
  • За даними ДСНС, вранці рятувальники ліквідували пожежу на території торговельного підприємства на Київщині, що виникла через падіння уламків ворожої ракети. 
Росія атакувала Україну ракетами й «шахедами». На Одещині є руйнування агропідприємств, загинула людина /Фото 1
Росія атакувала Україну ракетами й «шахедами». На Одещині є руйнування агропідприємств, загинула людина /Фото 2
Росія атакувала Україну ракетами й «шахедами». На Одещині є руйнування агропідприємств, загинула людина /Фото 3
Росія атакувала Україну ракетами й «шахедами». На Одещині є руйнування агропідприємств, загинула людина /Фото 4
Попередній слайд
Наступний слайд
  • Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, протягом майже трьох годин російські терористи атакували Ізмаїльський район ударними безпілотниками. «На жаль, одна людина загинула. Співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення, помер у лікарні», – написав посадовець.
  • За словами Кіпера, у кількох населених пунктах зафіксовані руйнування та пожежі. Пошкоджено обʼєкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.
  • Ворог бив по Україні ракетами повітряного та наземного базування, а також ударними дронами, повідомили Повітряні сили. Загалом зафіксовано 33 ворожі повітряні цілі: сім ракет повітряного базування типу Х-101/Х-555/Х-55; одну балістичну ракету «Іскандер-М»; 25 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131».
  • Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони, знищено 23 повітряні цілі: сім крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55; балістичну ракету «Іскандер-М»; 15 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131».
Росія атакувала Україну ракетами й «шахедами». На Одещині є руйнування агропідприємств, загинула людина /Фото 5
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні