Категорія
Новини
Дата

Росія пошкодила електромережі в Харкові внаслідок обстрілу, можливі перебої зі світлом

У середу, 18 жовтня, окупанти завдали удару по Індустріальному району Харкова, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов. Тип озброєння наразі встановлюється.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Об 11:48 в області оголосилии повітряну тривогу, в ОВА закликали громадян перебувати в укриттях, адже окупанти почали завдавати ударів.
  • Внаслідок атаки є пошкодження електромережі, можливі перебої зі світлом.
  • Фахівці екстрених служб працюють на місці та фіксують наслідки чергового обстрілу.
  • О 12:37 в області знову оголосили повітряну тривогу. Повітряні сили ЗСУ попереджають про загрозу застосування балістичного озброєння для східних, південно-східних областей.
  • За уточненою інформацією фахівців Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок атаки постраждала жінка 67 років, вона отримала осколкові поранення і шпиталізована до медичної установи.

Контекст

У ніч на 18 жовтня російські війська нанесли шість ракетних ударів по території міста Запоріжжя, один з ударів прийшовся на багатоквартирний житловий будинок в центральній частині міста, повідомляє голова Запорізької ОВА Юрій Малашко. Наразі відомо про двох загиблих і чотирьох постраждалих. Ще три людини вважаються зниклими безвісти.

Зранку окупанти атакували ракетами передмістя Дніпра, є загиблі і постраждалі внаслідок атаки, повідомив міський голова Борис Філатов. Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що росіяни обстріляли село Обухівка. У МВС повідомили, що на місці працюють рятувальники, поліцейські, медична служба. Пораненим надають допомогу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні