Категорія
Новини
Дата

Росіяни обстріляли «Епіцентр» у Херсоні. Є загиблі та поранені (Доповнено)

Російські війська 3 травня близько 11:00 завдали удару по єдиному працюючому гіпермаркету Херсона та вбили трьох людей. Про це повідомила пресслужба МВС, прикріпивши фото «Епіцентру».

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Голова МВС Ігор Клименко заявив про трьох загиблих і п’ятьох поранених. За його даними, це працівники та відвідувачі закладу. 
  • «Усі оперативні служби на місці. Надають допомогу людям. З російськими вбивцями не можна домовлятися. Їх потрібно притягнути до відповідальності. Або знищити», – заявив міністр.
  • Доповнено. Як повідомила пресслужба «Епіцентр К», внаслідок терористичної атаки російських військ в ТЦ «Епіцентр» загинули троє працівників компанії: начальник відділу охорони, прибиральниця торгового залу та охоронець. Ще п’ятеро людей поранені, серед них відвідувачі торгового центру. Загальна кількість жертв та постраждалих уточнюється. 
  • Компанія зобовʼязалась надати всю необхідну допомогу родинам співробітників, що загинули та постраждали внаслідок атаки. 
  • ТЦ зазнав руйнування фасаду внаслідок обстрілу, а також ушкоджень внутрішнього торгового простору через роботу протипожежної системи. Наразі торговий центр припинить свою роботу. Всім працівникам буде запропоновано евакуюватися до більш безпечних зон та працевлаштуватися у торгових центрах мережі в інших регіонах.

Контекст

3 лютого росіяни обстріляли інший гіпермаркет «Епіцентр» у Херсоні. Потужний артилерійський обстріл спричинив масштабну пожежу, яка охопила всю будівлю. Внаслідок чергової терористичної атаки ворога торговий обʼєкт, розташований на Бериславському шосе, 17, повністю знищено, заявили в ТЦ.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні