Категорія
Новини
Дата

В «Епіцентрі» заявили, що ТЦ в Херсоні повністю знищений після обстрілу росіян

Внаслідок російського обстрілу вночі 3 лютого повністю знищено торговий центр «Епіцентр» у Херсоні. Про це повідомила пресслужба ТЦ 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Потужний артилерійський обстріл спричинив масштабну пожежу, яка охопила всю будівлю. Внаслідок чергової терористичної атаки ворога торговий обʼєкт, розташований на Бериславському шосе, 17, повністю знищено, заявили в ТЦ.
  • «За одну ніч він перетворився на згарище. Сотні людей втратили своє місце роботи, а ще тисячі тепер не матимуть змоги забезпечити себе найважливішими товарами. Людей позбавляють можливості для існування», – заявив т.в.о. директора ТЦ Денис Литвинов. 
В «Епіцентрі» заявили, що ТЦ в Херсоні повністю знищений після обстрілу росіян /Фото 1

Фото: Суспільне.Херсон

Контекст

3 лютого вночі російські війська хаотично обстрілювали Херсон. Снаряд влучив у приміщення торговельного центру, повідомляє ДСНС. Внаслідок обстрілу сталася пожежа у ТЦ «Епіцентр».

Під час окупації Херсона торговельні центри, які належать «Епіцентру», були захоплені окупантами. Ритейлер повідомляв, що до торгових залів зайшли озброєні люди, які назвалися представниками окупаційної влади та почали диктувати свої умови роботи. 

Також окупаційна «влада» міста сповіщала, що «прийняла на баланс» гіпермаркет «Епіцентр», який нібито знаходиться на «державному фінансування Росії». Жителям міста зміну вивіски окупанти пояснили тим, що нібито власники мережі покинули її напризволяще.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні