Категорія
Новини
Дата

Tinder вимагатиме відеоселфі для верифікації та використовуватиме ШІ для перевірки

Сервіс для знайомств Tinder випускає оновлення на основі штучного інтелекту для своєї функції перевірки фотографій, яка на сьогоднішній день дозволяє користувачам програми доводити іншим, що вони не боти, пише TechCrunch.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Раніше користувачі Tinder фотографували себе, позуючи відповідно до інструкцій, щоб пройти перевірку у додатку для знайомств. Тепер Tinder вимагатиме відеоселфі замість фото.
  • Нова модель спочатку вимагатиме від користувача виконати серію відеопідказок, які ШІ потім використовує, щоб зіставити, що людина у відео також відповідає людині на фотографії профілю.
  • У міру випуску оновлень користувачі, які хочуть пройти фотоверифікацію або зберегти існуючу верифікацію, повинні зробити відеоселфі. Ця функція повністю замінить попередню можливість завантаження фотографій.
  • Компанія заявляє, що зміни є частиною роботи Tinder, спрямованої на те, щоб зробити програму безпечнішою для користувачів.
  • Функція перевірки фотографій буде розгорнута сьогодні для глобальних користувачів Tinder, а можливість обмежувати повідомлення лише «учасниками, які пройшли перевірку фотографій», зʼявиться в найближчі місяці, кажуть у Tinder.
  • Оновлення зʼявилися на тлі використання інструментів штучного інтелекту для створення підроблених фотографій і персонажів, які можуть заповнити додатки для знайомств ботами. 

Контекст

Після випуску чат-боту ChatGPT та низки різних генераторів зображень кілька місяців тому штучний інтелект прикував до себе увагу людства. Шкільні реферати, написані чат-ботом, і несправжні фото Папи у пуховику захопили людей, тому штучний інтелект вийшов за межі лабораторій і стартапів Кремнієвої долини. Можна сміливо сказати, що ШІ підштовхнув розвиток нових бізнесів. 

Нещодавно Forbes USA відібрав 50 найперспективніших компаній галузі. Разом компанії зі списку 2023 року залучили $27,2 млрд інвестицій. Список «ШІ 50» представляє стартапи, які розробляють найбільш багатообіцяюче застосування штучного інтелекту і які мають засоби та можливості для досягнення амбітних ідей у цій сфері.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні