Категорія
Новини
Дата

Ігор Тинний ділить спільний бізнес з Юлією Льовочкіною

Співвласники енергетичного холдингу «Гідроенергоінвест-Акванова» Ігор Тинний і колишня народна депутатка Юлія Льовочкіна вже кілька років ділять цей бізнес. Про це розповів Тинний в ефірі проєкту Forbes «Перший мільйон».

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Партнерство з Юлією Льовочкіною ні на чому не тримається», – визнав Тинний.
  • За його словами, поділити енергохолдинг «Гідроенергоінвест-Акванова» з Льовочкіною не так просто через кредити.
  • Він відмовився розповісти деталі. «Поділ бізнесу можна буде комунікувати, коли цей процес завершиться», – пояснив він.
  • Тинний називає Льовочкіну однією зі своїх «пасивних партнерів», які не беруть участь в управлінні бізнесом. «Є люди, які вклали гроші і просто очікують на дивіденди», – сказав підприємець.
  • За словами Тинного, востаннє він спілкувався з Льовочкіною на початку повномасштабної війни. «Обмінялися питаннями «Як ти?», на тому все», – сказав він.

Контекст

Найбільший гравець на ринку приватної гідроенергетики – енергетичний холдинг «Гідроенергоінвест-Акванова» Ігоря Тинного та партнерів. Холдинг об’єднує 35 гідроелектростанцій загальною потужністю 45,2 МВт. Вони записані на кілька юросіб.

Ігор Тинний з Юлією Льовочкіною володіє компаніями ТОВ «Гідроенергоінвест», ТОВ «Енергія-1», ТОВ «Енергія Карпат», ТОВ «Ресурсекоенерго», за даними YouControl. Однією компанією, ТОВ «Гідроенергоресурс», Тинний володіє з Михайлом Рафаєвичем.

Компанії Тинного і партнерів займають близько третини ніші приватних ГЕС, які працюють за зеленим тарифом, йдеться у тексті Forbes Ukraine «Мільярди з води. Рекордне водопілля-2023 принесло гідроенергетиці додаткові доходи. Хто з підприємців вижав максимум».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні