Категорія
Новини
Дата

Три міністри і голова Фонду держмайна подали до Верховної Ради заяви про відставку

1 хв читання

До Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від трьох міністрів та голови Фонду державного майна. Про це повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук на своїй сторінці у Facebook 3 вересня.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Деталі

  • Заяви на звільнення подали міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін, міністр юстиції Денис Малюська та міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець.
  • Також до парламенту надійшла заява про відставку від голови Фонду держмайна України Віталія Коваля.
  • Усі заяви будуть розглянуті на одному з найближчих пленарних засідань, повідомив Стефанчук.

Контекст

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада найближчими днями проведе кадрові ротації в Кабінеті міністрів. Зокрема, джерело «Інтерфакс-Україна» в уряді повідомило, що 4–5 вересня в парламенті може відбутися кадровий день, на якому будуть розглянуті ротації в уряді.

Зі свого боку народний депутат Ярослав Железняк повідомив, що в парламенті активно обговорюється низка ротацій в уряді. Зокрема, за його словами, передбачається звільнення глав Міністерства юстиції, Міністерства закордонних справ, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Джерела Forbes 3 вересня повідомили, що цього тижня Ростислав Шурма залишить посаду заступника голови Офісу президента, а його місце може зайняти нинішній голова Мінстратегпрому Олександр Камишін.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд