Стрімінгова платформа Twitch планує скоротити третину співробітників – Bloomberg /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Стрімінгова платформа Twitch планує скоротити третину співробітників – Bloomberg

Getty Images

Популярний сервіс для відеотрансляцій Twitch, що належить Amazon.com Inc., готовий скоротити 35% свого персоналу, або близько 500 людей, пише Bloomberg із посиланням на джерела, знайомі із планами скорочень робочих місць.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Скорочення, про які може бути оголошено вже в середу, відбуваються на тлі побоювань щодо збитків Twitch і після того, як кілька топ-менеджерів залишили компанію протягом кількох місяців. 
  • Керівники компанії заявили, що утримання веб-сайту, що підтримує 1,8 млрд годин живого відеоконтенту на місяць, обходиться надзвичайно дорого, незважаючи на залежність Twitch від інфраструктури Amazon. 
  • У грудні генеральний директор Twitch Ден Кленсі заявив, що компанія припинить свою діяльність у Південній Кореї, де витрати «надмірно високі».
  • В останні роки Twitch приділяє більше уваги рекламі. Через девʼять років після придбання Amazon бізнес залишається збитковим, кажуть джерела.

Контекст

Платформа щосили намагається скоротити втрати. Торік Twitch провів два раунди звільнень, скоротивши понад 400 посад, що є частиною масштабнішого скорочення робочих місць в Amazon.

Гігант онлайн-торгівлі ініціював найбільше в історії корпоративне скорочення робочих місць у 2022 році. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні