Категорія
Новини
Дата

Twitch припинить роботу в Південній Кореї через зростання витрат

Популярний сервіс для відеотрансляцій Twitch планує закрити свій бізнес у Південній Кореї 27 лютого після того, як виявив, що робота на одному з найбільших у світі кіберспортивних ринків є надто дорогою, пише TechCrunch.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Генеральний директор Twitch Ден Кленсі заявив, що фірма зробила «значні зусилля» для зниження мережевих витрат на роботу в Кореї, але зрештою плата за роботу в цій країні все ще була у 10 разів вищою, ніж у більшості інших країн. 
  • Припинення операцій у Кореї – це «унікальна ситуація», написав він.
  • За словами Кленсі, Twitch спробував знизити витрати на свою мережу, знизивши якість потокової передачі до роздільної здатності відео 720p. Хоча ці зусилля допомогли фірмі зменшити витрати, цього було недостатньо. 
  • Стрімінговий сервіс, що належить Amazon, заявив, що працює в Кореї зі «значними втратами» та «немає шляху вперед» для сталого ведення бізнесу в країні.
  • Гендиректор додав, що для компанії це було важке рішення, бо «Корея завжди грала і продовжуватиме відігравати особливу роль у міжнародному кіберспортивному співтоваристві».

Контекст

Кіберспорт у Південній Кореї дуже популярний: професійні ігри стали культурним феноменом, а найкращі гравці мають статус знаменитостей. Південна Корея домінує у змагальних іграх у всьому світі, особливо в таких іграх, як Starcraft та League of Legends, щорічно проводячи кілька великих турнірів. 

Twitch зібрав 1 млн користувачів у Південній Кореї.

Як і в Південній Кореї, оператори звʼязку на багатьох інших ринках починають вимагати від контент-провайдерів оплати мережевих витрат. 

Високі тарифи на інтернет у Південній Кореї призвели до судових позовів. Минулого року Netflix безуспішно подав до суду на місцевого постачальника широкосмугового доступу до інтернету, щоб уникнути сплати зборів за використання, але суд Сеула ухвалив, що Netflix повинен зробити свій внесок у мережеві витрати, що забезпечують його корейський бізнес вартістю $0,5 млрд.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні