Категорія
Новини
Дата

У «Фокстрот» згорів склад з технікою у Гостомелі. Збитки компанії – 600 млн грн

1 хв читання

В Києві до сих пір працює шість із двадцяти магазинів мережі побутової техніки та електроніки «Фокстрот». Про це Forbes повідомив співвласник компанії Валерій Маковецький

  • Усього, за його словами, по всій Україні відкриті 100 зі 160 торгівельних точок «Фокстроту». Працюють ті, що знаходяться в безпечних містах. 
  • Крім того, днями компанія відновила роботу інтернет-магазину. Проте, через складнощі з логістикою, доставка замовлень може бути більш довшою, ніж зазвичай, зазначає бізнесмен.
  • Ціни на товари, за його словами, компанія не піднімала. «Всі доходи йдуть на те, щоб підтримати співробітників, як будемо розраховуватися з вендорами, поки незрозуміло», – каже бізнесмен. 
  • В Києві покупці у магазинах «Фокстрот» є. Найпопулярніші товари – павербанки, обігрівачі, електрочайники та мобільні телефони, розповідає Маковецький. Сам співвласник «Фокстроту» знаходиться в Києві. Також для управління компанією створено другий офіс у Львові. 
  • Зараз мережа розпродає залишки того, що є в магазинах. Склад компанії у Гостомелі згорів. За словами Маковецького, компанія від цього отримала збиток у 600 млн грн. Також декілька магазинів «Фокстрот» пограбовано.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні