Категорія
Новини
Дата

У конкурсі на посаду голови НАЗК переміг Віктор Павлущик. Що про нього відомо

Віктор Павлущик став переможцем конкурсу на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції, йдеться у повідомленні пресслужби НАЗК. Наразі Павлущик є старшим детективом – керівником відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • 25 лютого конкурсна комісія з відбору на посаду голови НАЗК оголосила переможцем конкурсу Віктора Павлущика, за його кандидатуру проголосували всі шість членів комісії.
  • Далі уряд має затвердити Павлущика на посаді голови НАЗК, поки що він залишається керівником підрозділу детективів НАБУ.
  • Конкурсна комісія визначила, що Павлущик має «найкращі професійний досвід, знання і якості» для виконання обов’язків очільника НАЗК, а також «відповідає критеріям компетентності та доброчесності».

Контекст

Голова НАЗК призначається на посаду Кабінетом Міністрів за результатами відкритого конкурсного відбору строком на чотири роки та не може обіймати цю посаду двічі підряд. Олександр Новіков був призначений головою НАЗК 15 січня 2020 року.

Загалом у конкурсі на нового голову НАЗК брав участь 51 кандидат, повідомляло агентство у грудні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні