Категорія
Новини
Дата

У Маріуполі окупанти розбомбили драмтеатр та спорткомплекс, де ховалися вагітні жінки і діти

Російські окупанти скинули високопотужну бомбу на будівлю Драматичного театру Маріуполя, де ховалися сотні жителів міста. Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Після бомбардування зруйнована центральна частина драмтеатру, уламками завалило вхід у бомбосховище будівлі. У театрі ховалися сотні жителів міста. Встановити масштаб руйнувань та кількість постраждалих зараз неможливо через обстріли, які тривають, повідомляє міськрада.
  • Під авіаудар також потрапив спорткомплекс «Нептун» в Маріуполі, де перебували вагітні жінки і матері з малолітніми дітьми, повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко.
  • Серед інших під завалами спорткомплекса знаходяться вагітні жінки та діти, встановити кількість жертв зараз неможливо, підкреслив Кириленко.

Контекст

Зазнавши нищівних втрат, російські окупанти розпочали терористичну війну. Вони вбивають і захоплюють у заручники мирних громадян, жінок та дітей, блокують гуманітарні коридори, вдаються до інший провокацій.

Ворог потужно обстрілює Маріполь та блокує гуманітарні конвої до міста, не даючи можливості доставити ліки, продукти харчування та інші вкрай необхідні речі.

16 березня російські війська обстріляли із реактивної системи залпового вогню «Град» колону цивільних людей, які евакуйовувалися з Маріуполя до Запоріжжя. 14 березня із Маріуполя вдалося виїхати мирним жителям на 160 приватних автомобілях.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні