Категорія
Новини
Дата

Окупанти обстріляли із «Града» евакуаційну колону з Маріуполя. Є загиблі та поранені

Російські війська 16 березня обстріляли із реактивної системи залпового вогню «Град» колону цивільних людей, які евакуйовувалися з Маріуполя до Запоріжжя. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Окупанти обстріляли із системи «Град» колону біженців, які евакуйовувалися з Маріуполя до Запоріжжя, близько 15:30 середи, повідомляє Генштаб.
  • За попередньою інформацією, є загиблі та постраждалі. Серед поранених є діти. Кількість постраждалих уточнюється.
  • Інформацію про обстріл цивільної колони важкою ворожою артилерією в районі Степногірська також підтвердив голова Запорізької ОДА Олександр Старух. Відомо про 5 поранених, одна дитина у важкому стані, їй роблять складну операцію з дистанційним залученням спеціалістів клініки Охмадит, повідомив він у Telegram.

Контекст

Зазнавши нищівних втрат, російські окупанти розпочали терористичну війну. Вони вбивають і захоплюють у заручники мирних громадян, жінок та дітей, блокують гуманітарні коридори, вдаються до інший провокацій.

Ворог потужно обстрілює Маріполь та блокує гуманітарні конвої до міста, не даючи можливості доставити ліки, продукти харчування та інші вкрай необхідні речі. 14 березня із Маріуполя вдалося виїхати мирним жителям на 160 автомобілях. Росіяни випустили приватні авто з Маріуполя.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні