Категорія
Новини
Дата

У Миколаєві внаслідок бомбардувань загинули 9 людей

У Миколаєві внаслідок ворожих бомбардувань загинули 9 людей. Про це повідомив голова Миколаївської обласної держадміністрації Віталій Кім у Telegram.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • На 12:00 неділі, 13 березня, відомо про девʼять загиблих внаслідок бомбардування російськими окупантами у Миколаєві, пише Кім.
  • Ворожий військовий літак вранці здійснив авіаудар по Миколаєву, руйнувань зазнала будівля одного з цехів заводу. Виникла пожежа, повідомляє Нацполіція.
  • Окупанти також здійснили авіаудар по житловим будинкам міста Баштанка на Миколаївщині. Кількість потерпілих встановлюється.

Контекст

Окупанти продовжують наносити авіаудари по обʼєктах стратегічної інфраструктури України. Вночі 13 березня ворог атакував Львівщину: окупанти випустили ракети по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівському військовому полігону) у селі Старичі, за 30 км від кордону з Польщею. Ворог також втретє з початку війни завдав удару по аеропорту Івано-Франківська. В результаті авіаудару інфраструктура аеропорта майже повністю знищена, заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у Facebook.

12 березня ворог завдав удару по аеродрому у Василькові. У результаті авіаудару сталася пожежа на складі з боєприпасами.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні