Категорія
Новини
Дата

Українська платформа онлайн-маркетингу Getpin залучила $400 000 від чеського Presto Ventures

Чеський фонд Presto Ventures на весні 2023-го інвестував $400 000 в український стартап Getpin, що розробляє SaaS сервіс для збільшення продажів. Про це Forbes повідомила пресслужба стартапу.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Getpin – SaaS-інструмент онлайн-маркетингу, що допомагає бізнесу збільшити продажі шляхом автоматизації процесів комунікації з клієнтами. Платформа об’єднує в собі сервіси Google Business Profile, Bing Places for Business, Apple Business Connect та Facebook Graph API.
  • На весні 2023-го стартап залучив $400 000 від чеського венчурного фонду Presto Ventures. Інвестиції спрямують на масштабування продукту в країнах Європи та експансію ринків Латинської Америки.
  • Клієнти Getpin – понад 100 компаній у Центральній та Східній Європі, що мають офлайн точки продажу або надання послуг. До прикладу, «Нова Пошта», «Ощадбанк», ПУМБ, Stihl, «Фора», мережа аптек «Подорожник» та інші. У Польщі – Bank Pekao.
  • Оцінку стартапу учасники угоди не розголошують. Загальна сума залучених інвестицій Getpin – $550 000 від Brise Capital, Presto Ventures, акселератора Space3ac в межах Poland Prize та європейських ангелів.
  • Станом на кінець листопада 2023-го у команді Getpin 27 спеціалістів в Україні, Польщі, Німеччині, Іспанії та Румунії.

Контекст

У серпні 2019-го Getpin заснував ІТ-підприємець Володимир Лещенко. До створення платформи онлайн-маркетингу Лещенко став співзасновником SaaS стартапу AdPhone у 2012-му.

Перші ангельські інвестиції компанія отримала від приватної інвестиційної компанії Brise Capital після пілота на українському операторі lifecell. Суму інвестиції сторони угоди не розголошують.

У 2021-му Getpin вийшов на ринок Естонії, а у 2022 році – на ринок Польщі, де отримав грант за програмою Poland Prize та уклав угоду з державним банком Bank Pekao S.A.

Також стартап брав участь в акселераційних програмах Google Partners Tech Incubator Program in Warsaw у 2019-му, польському акселераторі Space3a у 2022-му та в Challenger AI Accelerator у 2023 році, посівши перше місце на Demo Day. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні