Категорія
Новини
Дата

Український додаток Obimy став лідером у App Store США, випередивши Tinder, Pinterest і Netflix

Український Obimy потрапив на перше місце у рейтингу найпопулярніших додатків американського App Store у розділі Lifestyle у серпні. Про це AIN.UA розповіли представники команди застосунку.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Наприкінці липня у додатку була змінена дизайн-система, зʼявилося більше анімацій, дій, можливість створювати свої власні сенси й описувати настрій, «ділитися почуттями» також стало легше – з відкриття додатку до «дотику» юзерам потрібно зробити два кліки.
  • Очолити рейтинг вдалося саме після цього оновлення, вважають у команді Obimy.
  • «Це підхопила аудиторія США, і за тиждень український Obimy став першим в рейтингу в категорії Lifestyle, обійшовши Tinder, Pinterest і Netflix»,- йдеться в повідомленні.

Контекст

Obimy – український застосунок, який у 2020 році запустив архітектор Женя Засуцький та ІТ-компанія Empat. За допомогою Obimy користувачі можуть ділитися з іншими приємними жестами, «дотиками» та розповідати про свій настрій.

До 24 лютого 2022 року в Obimy було близько 20 000 користувачів, станом на 5 серпня, в Obimy було 6,5 млн завантажень, а середній DAU – 500 000.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні