Категорія
Новини
Дата

«Укрпошта» відкриває свій магазин на Amazon, де можна придбати марки

Державний поштовий оператор «Укрпошта» відкриває свій магазин на Amazon. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Facebook.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Ми довго до цього йшли, і тепер наші клієнти по всьому світу, а особливо у США, зможуть долучитися до української мрії», – написав Смілянський.
  • Поки що в магазині є марки із кораблем та «Мрією», а також одяг і кепки з російським кораблем.
  • Смілянський зазначив, що в магазині «Укрпошти» з’являться і товари від інших продавців, які вони зможуть доправити у США.

Контекст

28 червня «Укрпошта» випускає нову поштову марку – із літаком «Мрія». У комплекті будуть марка, конверт і листівка. Автор ілюстрації – 11-річна школярка Софія Кравчук з Волині. Вона намалювала її ще минулого року для конкурсу «Що для мене Україна?»

25 травня «Укрпошта» відкрила свій інтернет-магазин на міжнародному маркетплейсі eBay, ставши першою поштою світу, яка це зробила, повідомив Смілянський. Наступного дня компанія повідомила, що на eBay продала 1494 блоки з марками «Русскій воєнний корабль… Всьо!». 

На день раніше, 24 травня, «Укрпошта» відкрила продаж марок на чотирьох українських маркетплейсах. За день вдалося продати понад 800 000 марок, 10 000 магнітів, 500 футболок і 100 світшотів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні