Категорія
Новини
Дата

Росіяни вночі обстріляли Херсон, горіла будівля ТЦ «Епіцентр» (фото)

3 лютого вночі російські війська хаотично обстрілювали Херсон. Снаряд влучив у приміщення торгівельного центру, повідомляє ДСНС. Як повідомили Forbes в Херсонській ОВА, внаслідок обстрілу сталася пожежа у ТЦ «Епіцентр». За даними suspilne.media, вигоріло більше половини будівлі гіпермаркету.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

  • Вночі, 3 лютого, в Херсоні внаслідок обстрілу зайнялося приміщення одного з торгівельних центрів. «Снаряд потрапив у відділ з піротехнічними виробами, тому горіння супроводжувалося вибухами та феєрверками», – йдеться у повідомленні ДСНС.
  • Під час пожежі, яка станом на 9:59 ще не була ліквідована, було врятовано вісім одиниць техніки та прилеглі до будівлі стелажі з будівельними матеріалами загальною площею 600 кв. м. 
  • За інформацією Forbes, яку підтвердили в Херсонській ОВА, пожежа сталася у ТРЦ «Епіцентр». Пресслужба ритейлера поки не підтвердила цю інформацію. Загалом в Херсоні у «Епіцентра» два ТЦ.
  • Вигоріло близько половини будівлі торговельного центру, повідомили кореспонденти «Суспільного», опублікувавши фотодокази.
Росіяни вночі обстріляли Херсон, горіла будівля ТЦ «Епіцентр» (фото) /Фото 1
Росіяни вночі обстріляли Херсон, горіла будівля ТЦ «Епіцентр» (фото) /Фото 2
Росіяни вночі обстріляли Херсон, горіла будівля ТЦ «Епіцентр» (фото) /Фото 3
Росіяни вночі обстріляли Херсон, горіла будівля ТЦ «Епіцентр» (фото) /Фото 4
Росіяни вночі обстріляли Херсон, горіла будівля ТЦ «Епіцентр» (фото) /Фото 5
Росіяни вночі обстріляли Херсон, горіла будівля ТЦ «Епіцентр» (фото) /Фото 6
Росіяни вночі обстріляли Херсон, горіла будівля ТЦ «Епіцентр» (фото) /Фото 7
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Під час окупації Херсона торгівельні центри, що належать «Епіцентру», були захоплені окупантами. Ритейлер повідомляв, що до торгових залів зайшли озброєні люди, які назвалися представниками окупаційної влади та почали диктувати свої умови роботи. 

Також окупаційна «влада» міста повідомляла, що «приняла на баланс» гіпермаркет «Епіцентр», який нібито знаходиться на «державному фінансування Росії». Жителям міста зміну вивіски окупанти пояснили тим, що нібито власники мережі покинули її напризволяще.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні