Категорія
Новини
Дата

В Україні запускають грантову програму для жіночого та сімейного бізнесу. На розвиток можна отримати до $35 000

В Україні стартує програма грантів для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. У межах програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» планується надання грантів від $10 000 до $35 000.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Грантову підтримку може бути надано на: релокацію бізнесу, відкриття нового напряму бізнесу, масштабування бізнесу на території України, вихід на міжнародні ринки.
  • До участі в грантовому відборі допускатимуться лише заявки від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які відповідним чином зареєстровані згідно із законодавством.
  • Зазначається, що під час конкурсу не розглядатимуться грантові заявки від бізнесів, основна діяльність яких передбачає перепродаж товарів і послуг.
  • Заявки на участь у програмі можна подати до 24 липня. 

Контекст

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосило грантову програму на підтримку участі українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах, повідомляє Міністерство економіки України. Обсяг фінансування програми становить $2 млн. У рамках програми передбачено надання близько 30 грантів обсягом від $35 000 до $90 000

За словами першого віцепрем’єра — міністра економіки Юлії Свириденко, міжнародна торгівля є однією з основних статей наповнення бюджету та можливістю українського бізнесу розвиватися та стимулювати національну економіку.

Прийом заявок триватиме до 15 вересня.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні