Категорія
Новини
Дата

Кількість нових вакансій продовжує збільшуватися. Work.ua фіксує рекорд від початку війни

На вільних від російських військ територіях, найм проводять 10-15% компаній. Це вже майже вдвічі більше ніж тиждень тому, написав співзасновник і керівник Work.ua Артур Міхно. На усіх сайтах з пошуку роботи останнього тижня з’являється 250-500 нових вакансій щодня, написав Центр протидії дезінформації.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Кількість нових вакансій продовжує зростати третій тиждень, за підрахунками Міхно.
  • 14 березня Work.ua побило рекорд за кількістю вакансій від початку війни – майже 700. «Це в два рази більше, ніж у понеділок минулого тижня і в три рази більше ніж два тижні тому», – пише Міхно.
  • Кількість актуальний вакансій на зараз – 5000, але усі вони актуальні. Work.ua скоротило період актуальності вакансії з 30 днів до семи. Роботодавець має вручну підтверджувати актуальність вакансії через тиждень.
  • Щодня публікуються вакансії у кількості 15% від довоєнного часу. Відвідуваність сайту за тиждень виросла на 10%, порівняно із попереднім тижнем. Це майже 60% від довоєнного часу.

Контекст

Forbes розповідає про українські компанії, які пристосуються до роботи в умовах війни. Стартап Liki24 розвозить ліки пацієнтам та фармацевтів по аптеках, шукає рідкісні препарати та залучає волонтерів. Львівська сервісна компанія Intellias за пʼять днів перевезла тисячу співробітників до Львова та Франківська з «найгарячіших» місць, а 90% її проєктів йдуть за планом. Cервіс із виклику авто Uklon продовжує працювати у Києві та ще 26 українських містах, щоб допомогти звичайним громадянам, військовим, територіальній обороні та лікарням.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні