Категорія
Новини
Дата

Ярослава Гресь завершує роботу у платформі United24

1 хв читання

Cпівзасновниця агенції Gres Todorchuk PR і координаторка United24 Ярослава Гресь завершує роботу у фандрейзинговій платформі з 1 серпня, про це вона повідомила у Facebook. Гресь повертається в агенцію на позицію СЕО.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • «З 1 серпня я та агенція Gres Todorchuk завершуємо свою роботу в United24», – написала вона, наголосивши, що це ніяк не позначиться на проєкті, у якому вона пропрацювала 2,5 роки.
  • Вона нагадала, що долучилася до проєкту на запрошення віцепремʼєра – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.
  • «Ми домовлялися, що команда Gres Todorchuk братиме участь у запуску платформи, бо ми спеціалізуємося на комунікаційних лончах. Що сказати, «запуск» трохи затягнувся», – додала вона.
  • Гресь зазначила, що агенція долучатиметься до United24 в точкових проєктах у разі потреби.
  • Наразі Гресь повертається в агенцію на позицію СЕО.

Контекст

Про запуск глобальної платформи для збору коштів на відбудову України United24 президент Володимир Зеленський оголосив 5 травня 2022 року. Протягом першого тижня проєкт, який очолює міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, зібрав близько $26 млн донатів.

Серед амбасадорів платформи – співачка та акторка Барбара Стрейзанд, актор Марк Гемілл, канадська акторка Кетрін Винник, гурт Imagine Dragons, артдиректор Balenciaga Демна, американський актор Лев Шрайбер, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Снайдер, кантрі-співак Бред Пейслі, британський мандрівник Беар Гріллзвидатні українські спортсмени Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Олександр Усик та інші.

10 липня платформа разом із monobank закрила збір на 300 млн грн для дитячої лікарні «Охматдит» у Києві. Зібрати суму вдалося за 41 годину. Кошти збирали на відновлення «Охматдиту» після того, як 8 липня російська ракета повністю зруйнувала корпус токсикології та пошкодила ще чотири. 

У лікарні постраждали 10 хірургічних відділень, п’ять онковідділень, два соматичні відділення, інтенсивна терапія, дві реанімації, операційні блоки, відділення радіології та променевої терапії, частина онкогематологічної лабораторії, яка є єдиною в країні. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд