Зеленський звільнив трьох очільників ОВА /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Зеленський звільнив трьох очільників ОВА

Getty Images

Президент України Володимир Зеленський звільнив очільників трьох обласних військових адміністрацій, зокрема Хмельницької, Одеської та Луганської, про це свідчать відповідні укази на сайті глави держави.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Указами від 15 березня було звільнено з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації – Сергія Гамалія, з посади голови Одеської обласної державної адміністрації – Максима Марченка, а Сергія Гайдая з посади голови Луганської обласної державної адміністрації.
  • У кожному з документів зазначено, що голів ОВА звільнено на підставі поданих ними заяв.

Контекст

24 січня Кабінет Міністрів погодив проєкти указів президента України про звільнення п’яти очільників обласних військових адміністрацій – Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Сумської та Херсонської, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

14 березня Кабінет Міністрів погодив звільнення з посад голів Луганської, Одеської та Хмельницької обласних державних адміністрації, повідомляв представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Гайдай очолював Луганську ОДА з 25 жовтня 2019 року, Марченко був призначений головою Одеської ОДА 1 березня 2022 року, Гамалій очолював Хмельницьку ОДА з 3 грудня 2020 року.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні