ДТЕК /пресслужба ДТЕК
Категорія
Війна
Дата

Робота з підвищеним ризиком. Як українці щодня працюють під російськими обстрілами на підприємствах у Нікополі, Харкові, Запоріжжі та на Донеччині. Фотопроєкт

Олександр, майстер нікопольської бригади центру з ремонту та експлуатації розподільних мереж Фото пресслужба ДТЕК

Forbes поговорив із керівниками Centravis, «Інтерпайп Ніко Тьюб», «Запоріжсталі», ДТЕК та «Нової пошти» про те, як компанії гарантують безпеку праці та життя власних працівників у регіонах, які щодня страждають від артилерії та дронів росіян.

Інвестувати? Почекати? Продавати? Війна змінює все, крім обов’язку лідера приймати виважені рішення. Вже 30 травня 40+ спікерів поділяться досвідом на Першій щорічній конференції про фінанси, інвестиції та економічне зростання. Купуйте квиток за посиланням.

У стіні кабінету директора з виробництва Centravis Андрія Красюка, 38, стирчить уламок артилерійського снаряда. Це нагадування про російський обстріл території підприємства з реактивної системи залпового вогню восени 2022 року. Боєприпас розірвався неподалік будівлі заводоуправління, вибухова хвиля побила вікна, один з уламків застряг у стіні. Красюк вирішив його не прибирати.

Заснований родиною Атанасових Centravis понад 20 років виробляє безшовні іржостійкі труби, які використовують в автопромі, енергетиці, нафтогазовій та авіаіндустрії. Експортує 99% продукції до 38 країн. Серед клієнтів – Thyssenkrupp, Alstom, Samsung, BMW, Volkswagen тощо. Компанія, за власною оцінкою, входить у першу десятку світових виробників іржостійких безшовних труб із часткою 3,6%.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні