Прослухати матеріал
Прослухати матеріал
06:39 хвилин
У 2024-му Pizza Day приросла на 81 заклад – рекорд серед мереж харчування в Україні. Мережа піцерій пропонує партнерам бізнес на крихітній площі та прибуток від $1500 на місяць. У чому її особливість і наскільки вигідна ця франшиза?
Отримуйте щоденний лист з останніми матеріалами та головними новинами від Forbes Ukraine
Поєднали формат «біля дому» зі швидкістю та стандартизованим продуктом, як у McDonald’s, каже співзасновник і СЕО Pizza Day Віталій Карнаух. У 2017-му першу піцерію бренду в Дніпрі відкрили Євген та Денис Кузнєцови, до 2022 року додалося ще троє засновників, свідчать дані в YouControl. До лютого 2025-го мережа розширилася до 268 точок у 14 областях.
«Піцу готуємо безпосередньо в закладі, починаючи з борошна», – говорить франчайзі Олександр Цупіло, який відкрив перший заклад Pizza Day у місті Боярка під Києвом у червні 2024-го. При виборі готового бізнесу надихнувся тим, як активно мережа розширювалася по країні, розповідає він.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.