Прослухати матеріал
Прослухати матеріал
06:39 хвилин
У 2024-му Pizza Day приросла на 81 заклад – рекорд серед мереж харчування в Україні. Мережа піцерій пропонує партнерам бізнес на крихітній площі та прибуток від $1500 на місяць. У чому її особливість і наскільки вигідна ця франшиза?
Купуйте річну передплату на шість журналів Forbes Ukraine за ціною чотирьох номерів. Якщо ви цінуєте якість, глибину та силу реального досвіду, ця передплата саме для вас.
Поєднали формат «біля дому» зі швидкістю та стандартизованим продуктом, як у McDonald’s, каже співзасновник і СЕО Pizza Day Віталій Карнаух. У 2017-му першу піцерію бренду в Дніпрі відкрили Євген та Денис Кузнєцови, до 2022 року додалося ще троє засновників, свідчать дані в YouControl. До лютого 2025-го мережа розширилася до 268 точок у 14 областях.
«Піцу готуємо безпосередньо в закладі, починаючи з борошна», – говорить франчайзі Олександр Цупіло, який відкрив перший заклад Pizza Day у місті Боярка під Києвом у червні 2024-го. При виборі готового бізнесу надихнувся тим, як активно мережа розширювалася по країні, розповідає він.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.