Vannado /vannado.com
Категорія
Компанії
Дата

Коли мрія переростає в бізнес. Знайомтеся: польська Vannado, яка виробляє «будинки на колесах» за понад €100 000 (і досягає 100% зростання щороку). Як їй це вдається?

Польська компанія, що продає будинки на колесах за понад €100 000. Як Vannado вдається досягати 100% зростання щороку Фото vannado.com

Завзятий мандрівник із Польщі Томаш Басинський втомився від роботи в задушливому офісі, тому започаткував бізнес із виробництва елітних кемперів. Його компанія Vannado досягла прибутковості за три роки та має партнерство з гігантами авторинку MAN, Volkswagen, Mercedes і Ford. Forbes Polska більше дізнався про роботу та майбутні плани компанії, яку зовсім скоро можна буде віднести до когорти найуспішніших компаній Польщі 

«До того, як відкрити власну справу, я ніколи не бував у жодному «будинку на колесах», тому досвідом конкурентів я не надихався. Завдяки цьому я зміг почати з чистого аркуша. Від самого початку знав, що хочу виробляти найкращі кемпери преміумкласу в Європі», – каже засновник Vannado Томаш Басинський.

Сьогодні, через понад три роки після заснування компанії, Басинський значно ближчий до цієї мети. Його Vannado є одним із найбільш упізнаваних польських виробників кемперів і будинків-причепів на базі мікроавтобусів. Компанія співпрацює з провідними виробниками мікроавтобусів для доставлення, такими як MAN, Volkswagen, Mercedes і Ford, налічує понад 20 співробітників, а з її майстерні під Варшавою щороку виходить кілька десятків «будинків на колесах».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні