Vannado /vannado.com
Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Коли мрія переростає в бізнес. Знайомтеся: польська Vannado, яка виробляє «будинки на колесах» за понад €100 000 (і досягає 100% зростання щороку). Як їй це вдається?

5 хв читання

Польська компанія, що продає будинки на колесах за понад €100 000. Як Vannado вдається досягати 100% зростання щороку Фото vannado.com

Завзятий мандрівник із Польщі Томаш Басинський втомився від роботи в задушливому офісі, тому започаткував бізнес із виробництва елітних кемперів. Його компанія Vannado досягла прибутковості за три роки та має партнерство з гігантами авторинку MAN, Volkswagen, Mercedes і Ford. Forbes Polska більше дізнався про роботу та майбутні плани компанії, яку зовсім скоро можна буде віднести до когорти найуспішніших компаній Польщі 

«До того, як відкрити власну справу, я ніколи не бував у жодному «будинку на колесах», тому досвідом конкурентів я не надихався. Завдяки цьому я зміг почати з чистого аркуша. Від самого початку знав, що хочу виробляти найкращі кемпери преміумкласу в Європі», – каже засновник Vannado Томаш Басинський.

Сьогодні, через понад три роки після заснування компанії, Басинський значно ближчий до цієї мети. Його Vannado є одним із найбільш упізнаваних польських виробників кемперів і будинків-причепів на базі мікроавтобусів. Компанія співпрацює з провідними виробниками мікроавтобусів для доставлення, такими як MAN, Volkswagen, Mercedes і Ford, налічує понад 20 співробітників, а з її майстерні під Варшавою щороку виходить кілька десятків «будинків на колесах».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні