Зліва направо: Міхал Соловов, Рафаль Бжоска, Домініка Кульчик, Єжи Старак. /Колаж Forbes Україна
Категорія
Компанії
Дата

Бізнеси на майже $100 млрд. 100 найбільших приватних компаній Польщі 2023. Рейтинг Forbes Polska

Зліва направо: Міхал Соловов, Рафаль Бжоска, Домініка Кульчик, Єжи Старак. Фото Колаж Forbes Україна

Forbes Polska восьмий рік поспіль готує рейтинг «100 найбільших приватних компаній». Цьогоріч у списку зʼявилося 20 новачків, а уся сотня разом продемонструвала 22% зростання попри несприятливу економічну ситуацію.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Минулого року ми вже представляли рейтинг «100 найбільших приватних компаній Польщі 2022» за версією Forbes Polska. Приклади низки сільськогосподарських компаній, які потрапили до нього, доводять, що будувати динамічний бізнес у цій галузі можливо.

Компанія Fermy Drobiu Woźniak, яка займається виробництвом курячих яєць, повернулася до списку вперше з 2017-го і одразу на 42-ге місце. Кожну годину машини компанії пакують 0,57 млн яєць, а представниця компанії Барбара Возняк говорить про те, що Польщі для них стало замало. Інші учасники сільськогосподарської сфери, такі як Cedrob, Wipasz, Bakoma (BZK), Chemirol, Agrolok і OSM Giżycko, теж активно розвиваються.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні