Категорія
Лідерство
Дата

Forbes Digital

Протиотрута від вигорання. Як два роки війни вплинули на десятки тисяч працівників лідерів промисловості та IT-сектору. Кейси та поради від топів «Метінвесту» і EPAM

8 хв читання

Метінвест /надано компанією «Метінвест»

Люди «Метінвесту». У компанії – 50 000 співробітників: шахтарів, гірників, металургів. За виживання бореться кожен колектив: усі памʼятають досвід Маріуполя. Фото надано компанією «Метінвест»

Як найбільші роботодавці у металургії та IT підтримують енергію своїх команд? Розповідають топменеджери «Метінвесту» та EPAM.

⚡️Даруємо 40% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Ціна зі знижкою — 1079 грн/рік. Діє з промокодом JUNE до 30.06 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Із початком повномасштабного вторгнення найбільша приватна компанія України «Метінвест» втратила дві третини оціночної вартості. Два заводи – «Азовсталь» та ММК імені Ілліча – опинилися під окупацією. Попри постійні обстріли та перебої з електроенергією, колектив (майже 50 000 осіб) працює із повною віддачею. Операційний директор «Метінвесту» Олександр Мироненко, 42, ніколи раніше не бачив такого гуртування.

Найбільша сервісна IT‐компанія України EPAM після початку вторгнення зберегла всіх клієнтів, розповідає HRD Наталія Колядко, 40. Пріоритет компанії на третій рік війни – відновити сили команди (на кінець січня в EPAM працювало майже 10 000 фахівців).

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
250 найперспективніших компаній малого і середнього бізнесу - NEXT 250

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні