Категорія
Компанії
Дата

Японська насолода. Forbes склав список найбільших суші-мереж України. Попереду – компанії, які не мають закладів, а лише точки видачі

суші-ринок України /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Суші-ринок України Фото Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Лідери суші-мереж в Україні – Osama Sushi, Sushi Master і Sushi Story. Більшість їх закладів працюють лише як точки видачі. Проте у списку є й компанії з повноцінними ресторанами. Forbes склав список найбільших мереж закладів суші в Україні за кількістю точок станом на 29 січня 2024 року.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

В Україні наразі близько 1000 суші-закладів, каже співвласник української компанії з автоматизації ресторанного бізнесу Poster Родіон Єрошек. 

Середній чек становить 155 грн, що на 12% більше ніж у січні 2023 року, каже Єрошек. Але в залежності від типу закладу він може сягати 350–600 грн, додає керуючий партнер компанії ресторанного консалтингу Restetika Андрій Магалецький. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні