Вагіф Алієв /УНІАН
Категорія
Компанії
Дата

«Все, що я будував, працюватиме через 100 років». Вагіф Алієв обіцяє відкрити ТРЦ Ocean Mall і купити в держави Ocean Plaza в 2024 році. Інтерв’ю

Вагіф Алієв Фото УНІАН

Сьогодні Вагіф Алієв називає себе представником та радником власника групи компаній Mandarin Plaza, яка керує однойменним торговим центром, ТРЦ Blockbuster Mall та Lavina Mall. Офіційна власниця компанії – Марина Дорохіна, його молодша дочка. Алієв розповів Forbes, коли добудує свої нові ТРЦ, де візьме на них гроші і чому він ніколи не мав справ із сумнівним бізнесом

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Вагіф Алієв, 64, – один із найбільших рантьє столиці. До великої війни Forbes оцінював його статки в $460 млн. Він контролює ТРЦ Lavina Mall, Blockbuster Mall (50%) та Mandarin Plaza загальною торговельною площею 284 400 кв. м. За оцінками Forbes, у 2021 році вони принесли йому $61 млн орендного доходу.

Площа обʼєктів Алієва може мінімум подвоїтись, якщо йому вдасться завершити всі анонсовані проєкти. Найближче до запуску Ocean Mall. На двох інших – Lisova Mall та Hippodrome Mall – ще навіть не розпочато будівельні роботи.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні