Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Знову швидко. Мережа «Пузата Хата» повертається до активного розвитку і матиме 44 заклади до кінця року. Скільки це їй коштуватиме

5 хв читання

Пузата Хата Київ /надано пресслужбою

Новий заклад «Пузата Хата» на Голосіївському проспекті у Києві Фото надано пресслужбою

Після паузи у майже 2,5 роки «Пузата Хата» відновила розширення мережі ресторанів. Протягом 2024 року вона зросте мінімум на шість закладів, інвестуючи $1 млн у кожен. На розгляді – ще 20 локацій. Як працює найвідоміша українська фастфуд-мережа?

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

15 серпня в ТЦ Smart Plaza Obolon у Києві почав роботу новий заклад мережі швидкого харчування «Пузата Хата». Це – третій ресторан мережі від початку великої війни.

У поточному році оператор має запустити ще три рестораніи у столиці. Всі – в оновленому дизайні.

«Пузата Хата» – це давній гравець на ринку. Мережа була створена у 2003 році і зараз об’єднує 41 заклад у шести містах. Зі списку найбільших мереж України, складеному Forbes Ukraine у кінці 2023 року, довше за «Пузату Хату» на українському ринку працює лише McDonald’s. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд