Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

«Найрозумніші» університети. Forbes Ukraine підрахував середні бали вступників за найпопулярнішими спеціальностями. Чи програють державні заклади приватним УКУ та КШЕ?

4 хв читання

найкращі університети з економіки, менеджменту, маркетингу, психології, права /колаж Анастасія Решетнік

КШЕ та УКУ лідирують за середнім балом найпопулярніших серед вступників спеціальностей Фото колаж Анастасія Решетнік

Приватні університети у 2024-му лідирують за середнім балом абітурієнтів серед найпопулярніших спеціальностей. Такі висновки випливають з підрахунків Forbes Ukarine щодо результатів вступної кампанії. Які саме виші виявилися найбажанішими для вступників?

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Середній бал з НМТ вступників Українського католицького університету (УКУ) не опустився нижче 170 у вступній кампанії 2024-го, за підрахунками Forbes Ukraine по чотирьох найпопулярніших серед абітурієнтів напрямках. Далі йде Київська школа економіки із середнім балом не нижче 165. Обидва виші – приватні.

Якість освіти – це коли студент здобуває знання, навички й досвід, а для цього він має бачити актуальність матеріалу, каже ректор УКУ Тарас Добко. «Часто студенти задаються питанням: «Навіщо це мені?», – говорить він. – Тому під час війни ми намагалися оновити зміст курсів, щоб зробити їх більш релевантними й підвищити мотивацію».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд