Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

«Виглядає як підготовка до IPO». Заснований українцями Grammarly призначив нових топменеджерів із досвідом виведення компаній на біржу. Що від цього може виграти найдорожчий український стартап

3 хв читання

Grammarly оцінили у $13 млрд у 2021 році /надано пресслужбою Grammarly

Grammarly найняв двох топменеджерів із досвідом підготовки компанії до IPO. Фото надано пресслужбою Grammarly

Українська IT-компанія Grammarly призначила двох нових директорів – технічного Марка Шаафа з Instacart та фінансового Навама Веліхінду з HashiCorp. Обидві компанії провели успішні IPO за останні три роки. Чи означають ці призначення, що заснована українцями компанія також планує вихід на біржу?

📲 Forbes Ukraine у WhatsApp. Підписуйтесь й читайте головне про бізнес та економіку

Найдорожчий стартап з українським корінням Grammarly, який продає ШІ-продукт для покращення граматики англійською, 24 вересня оголосив про призначення нових фінансового та технічного директорів. У компанії наголосили, що обидва керівники допомогли своїм попереднім компаніям пройти процес IPO. 

На позицію фінансового директора прийшов Навам Веліхінду, який працював у компанії – розробнику платформи для керування хмарною інфраструктурою HashiCorp. Компанія вийшла на Nasdaq у грудні 2021-го. Зараз її ринкова капіталізація – $6,8 млрд. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд