Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

Крутити колесо Youtube. 15 людей у команді та десятки тисяч доларів виторгу. Як влаштований бізнес інтерв’юерки Раміни Есхакзай

5 хв читання

скільки заробляє Раміна Есхакзай /з особистого архіву

Загальна кількість переглядів каналу Ramina сягає 176,3 млн. Скільки заробляє авторка проєкту Раміна Есхакзай та яка команда за ним стоїть? Фото з особистого архіву

Раміна Есхакзай – одна з найпопулярніших українських інтерв’юерів з 1,5 млн підписників у YouTube. Колишня учасниця «Холостяка» запустила канал у 2018-му, інвестувавши в нього $12 000 від продажу авто. Кожне відео Есхакзай збирає сотні тисяч переглядів, а рекламу на каналі замовляють Volvo, WOG, Eva та інші великі бренди. Скільки вона заробляє?

Практичний МBA від Forbes на реальних кейсах, щоб прокачати навички управління на прикладі Володимира Кудрицького, ексголови правління «Укренерго». 

Премʼєра другого сезону YouTube проєкту «Директорія» вже на каналі Forbes Ukraine!

Першу рекламу на YouTube-каналі «Ходят слухи» Раміна Есхакзай продала у 2018 році – інтеграція у випуску про блогерку-мільйонницю Альону Венум коштувала рекламодавцям $300, відео набрало мільйон переглядів. У 2024-му вартість реклами на каналі Есхакзай вдесятеро вища, а загальна кількість переглядів каналу сягає 176,3 млн.

Есхакзай, 32 – одна з найпопулярніших українських інтерв’юерів на YouTube з 1,5 млн підписників. Для порівняння: аудиторія ведучої Маші Єфросиніної – 742 000 підписників, на Анатолія Анатоліча («Зе Інтервʼюер») підписані 400 000 людей.

До великої війни гостями Есхакзай були переважно блогери та зірки шоубізнесу. У 2023-му її канал «Ходят слухи» змінив назву на Ramina. Зʼявилися випуски з передової, інтерв’ю з військовими й російськими полоненими. Героями каналу стають і підприємці – співзасновник Monobank Олег Гороховський, керівна партнерка Gres Todorchuk Ярослава Гресь і засновник KAN Development Ігор Ніконов.

Есхакзай випускає відео щотижня впродовж шести років. «Успіх Раміни показує, що системність – найважливіша річ у будь-якій роботі», – каже ведучий та автор шоу «20:23» Євген Янович.

Скільки заробляє YouTube-канал Ramina та яка команда за ним стоїть?

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд