Категорія
Життя
Дата

«Найкорисніша річ, яку ви дізналися із Forbes протягом 2023 року». Що кажуть лідери українського бізнесу – шість відгуків

Forbes запитав у підприємців, що корисного дало їм видання у році, що минає. Відповідають Марина Авдєєва, Артем Бородатюк, Дмитро Басов, Андрій Здесенко, Дмитро Деркач і Наталя Кушнерська

Як Forbes вплинув на лідерів українського бізнесу /Getty Images

Як Forbes вплинув на лідерів українського бізнесу Фото Getty Images

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Марина Авдєєва /з особистого архіву

Марина Авдєєва

Керівна партнерка компанії «Арсенал Страхування»

Є дві улюблені рубрики: «Інновації» та «Компанії». З недавнього найкориснішою для мене була думка з інтерв’ю зі співвласником «Нової пошти» Вячеславом Климовим. Він сказав, що найефективніша модель масштабування для НП – франчайзинг, бо жодний штатний співробітник у невеликому населеному пункті не буде більш мотивованим, аніж підприємець. Це супердоречно для мене. Думали про стратегію проникнення вглиб країни.

Артем Бородатюк

Артем Бородатюк

Засновник Netpeak Group

Скільки в нашій країні є цікавих людей. Знаходжу імена осіб, із якими можу поспілкуватися щодо тих чи інших аспектів бізнесів або ж просто тем. Тобто із Forbes я легше можу знаходити експертів за різними напрямами.

Дмитро Басов

Дмитро Басов

CEO Portmone

Я люблю цифри. Вони генерують думки про зусилля, що привели до їх досягнення. Впевнений, цифри у Forbes правдиві (повірте мені як людині, про яку писали у Forbes і додавали перевірені цифри). Друге – це плинність часу. Інколи я знаходжу в себе номер річної давнини, який я не встиг прочитати. Порівнюючи інформацію в номері й результат через тривалий час, дуже цікаво аналізувати свої очікування після прочитання зі знанням реальних подій.

Дмитро Деркач

Дмитро Деркач

Співвласник мережі кінотеатрів «Планета кіно»

Дуже люблю рейтинги компаній, бізнесменів, керівників від Forbes Ukraine. Постійно дізнаюся про нові цікаві бізнеси та нових людей у цих рубриках. Інколи завдяки цьому ми вводимо нові українські продукти в наші кіномаркети у кінотеатрах або знаходимо нових партнерів.

Андрій Здесенко

Андрій Здесенко

Власник і СЕО Biosphere Corporation

Успішні кейси підприємців у світі, особливо в Україні. Коли я бачу, яких зусиль докладають бізнеси для розвитку, з якими борються викликами, як знаходять ідеї, незважаючи ні на що, зростають, це дає мені надзвичайно мотивувальну енергію, стимулює не зупинятися, досягати нового та бути кращим.

Наталя Кушнерська /Колаж - Forbes Ukraine

Наталя Кушнерська

Керівниця Defence Tech кластера Brave1

Фокус редакції Forbes Ukraine на нову генерацію підприємців, фаундерів, команди інженерів, які завдяки експертизі та компетенціям створюють якісно нові продукти, що не лише завойовують світ і приносять значний дохід держбюджету, а й допомагають Силам оборони наближати перемогу завдяки асиметричним інноваційним рішенням.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні