Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

У списку – пʼятеро іноземців. Forbеs дізнався імена претендентів на посаду нового CEO ПриватБанку замість Герхарда Бьоша. Хто вони?

3 хв читання

ПриватБанк /Колаж Анна Наконечна

З 1 листопада в найбільшому банку України, ПриватБанку з’явиться новий керівник Фото Колаж Анна Наконечна

Невдовзі в найбільшому банку України, ПриватБанку, з’явиться новий керівник: чинний CEO Герхард Бьош іде у відставку, наразі триває конкурс з відбору нового CEO. Forbes дізнався, що на одну з ключових посад у банківському секторі країни можуть претендувати десятеро фінансистів. Серед них – чинні топменеджери «Привату» та іноземні банкіри. Про кого йдеться?

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

1 листопада завершуються повноваження голови правління державного ПриватБанку Герхарда Бьоша. Австрійський банкір, що працює в Україні з середини 2000-х, залишає найбільший банк країни після трьох років роботи. Про початок пошуку нового CEO стало відомо наприкінці червня.

Хто може очолити банк натомість? Forbes дізнався про десятьох потенційних кандидатів. Серед них – п'ятеро іноземних топменеджерів. До Бьоша «Приватом» керував інший європейський банкір – чех Петр Крумханзл.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд