Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

«ПриватБанку потрібна свіжа кров». Ще одна велика відставка осені – Герхард Бьош іде з посади CEO державного «Привату». Чому та хто може прийти натомість?

4 хв читання

Герхард Бьош, ПриватБанк /надано пресслужбою

Герхард Бьош, 67, з 1 листопада залишає посаду CEO державного ПриватБанку. Які причини? Фото надано пресслужбою

Австрієць Герхард Бьош три роки керує державним ПриватБанком, але вже у листопаді залишить посаду. Чому банкір та націоналізований у 2016-му банк вирішили не продовжувати співпрацю та хто може очолити «Приват» уже цієї осені?

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

1 листопада повноваження складе чинний CEO ПриватБанку – австрієць Герхард Бьош, 67, що керує установою з травня 2021-го. До цього «Приват» три роки очолював чеський банкір Петр Крумханзл.

Про відставку Бьоша стало відомо наприкінці червня – Forbes писав про це із посиланням на повідомлення у внутрішній розсилці для співробітників банку. На роль нового CEO вже є кілька претендентів, розповів Forbes співрозмовник у банку, що попросив не згадувати його імені у цій статті, оскільки відбір є прерогативою наглядової ради. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд